Plak Dostuyuz'u sizlerle beraber hayata geçiriyoruz!

Biz Plakları Çok Seviyoruz!

Neden Plak?

ÇÜNKÜ PLAK ÇOK DAHA İYİ SES VERİR

Dijital müzik kayıt edilirken müzik birçok özelliğini kaybeder. Çok yer kaplamasın diye sıkıştıralım derken ise sesin kalitesi düşer. Oysa ki plak öyle mi? Ses kalitesinden bir gram ödün verilmez ve aynı şekilde korunur bir plak basılırken. O yüzden insan sesine en yakın sestir duyduğunuz plak dinlerken.

ÇÜNKÜ İĞNE HIŞIRTISI VARDIR

İki tür insan vardır aslında. Bir; yüzey gürültüsünden kaçmak için CD’ye gidip ses kalitesinden taviz verenler. İki; iğne hışırtısıyla içi bir hoş olanlar.

ÇÜNKÜ PLAK KOLEKSİYONUNUZ SİZİ YANSITIR

Bu siteyi plak koleksiyonlarımızı paylaşmak için kurduk, o kadar.

ÇÜNKÜ PLAK MÜZİK ZEVKİNİ GELİŞTİRİR

Plak sadece en iyi 10 şarkı veya şarkıcıyı değil, şimdiye kadar hiç duymadığınız veya dinlemediğiniz müzik türlerinin evinize misafir olmasına imkân verir. "Yahu bu da neymiş, bir dinleyeyim" dediğiniz plaklar bakmışsınız bir anda favoriniz olmuş.

ÇÜNKÜ HER PLAK KAPAĞI BİR SANAT ESERİDİR

Ajda Pekkan’ın çantasını, Hakkı Bulut’un şortunu ve İbrahim Tatlıses’in ekmek arasını biz plak kapaklarından biliriz.

Her ne sebeple olursa olsun plak dinlemek, plakla ilgilenmek ve hata temizlemek hoşumuza gidiyor. Yukarıda bahsettiğimiz sebeplerin yanısıra, galiba plak kolleksiyonu yapmanın en büyük nedeni, eski zevklerimizi yeni dostlarımızla, yeni zevklerimizi ise eski dostlarımızla paylaşmaya vesile olması; şöyle keyifli bir sohbetin ve paylaşımın olmasına imkan vermesi.